Tuesday, June 2, 2009

mailed

We moved back to Finland from South East Asia about a week a go and I'm feeling like my soul hasn't follow me yet :) So there has been really minimum amount of stitching lately. I participated an exchange (To stitch something - anything at all - using only one color) I stitched my piece of exchange a long time ago and finally today was time to mail it. We are traveling right now and not back home until next weekend, so I have to wait an another week to see my piece :) It's so exciting! 

*****

Muutimme Kaakkois-Aasiasta takaisin Suomeen reilu viikko sitten, ja yhäkin tuntuu siltä, kuin sielu ei olisi vielä tullut perille... Paljon ei ole tullut pisteltyä tuosta muuttotouhusta johtuen. Olihan taas rutistus- se muutto siis! 

Osallistuin kuitenkin Lennun ristipistovaihtoihin, jossa oli vuorossa yksivärinen vaihto. Pistelin oman osuuteni jo aikaa sitten, ja tänään sitten laitoin postiin lisukkeen kera. Nyt olemme reissussa, ja palaamme kotiin vasta viikon lopulla, joten en pääse odottelemaan postilaatikon viereen oman pakettini saapumista :) Ehkä hyvä näin :)

4 comments:

Johanna said...

Hei! Kiitos Yksivärisestä vaihtopaketistasi, saapui toissapäivänä ja otan tänään illalla kuvan ja laitan siitä blogiini. Postissa hajosi lasi pirstaleiksi ja kehys naarmuuntui. otin kehyksen pois ja viimeistelen työn esim tyynyksi tms.. itse pistelty työ on kunnossa. Ei hätää! Ruskeat nauhat ihania. Pitää miettiä mihin töihin noita vois viimeistellä.

Kiitos vielä kerran, olen tyytyväinen!

Johanna

Johanna said...

Hei!

Ei hätää! Onneksi pistelysi on kunnossa ja teen siitä sitten jotain esim tyynynpäällisen. Kehittelen vielä ideaa.


Aurinkoisia kesälomia sinulle!

Johanna

Pike said...

Tervetuloa Suomeen!

Lennu said...

Tervetuloa Suomeen ja toivon kovasti, että edes osa sielusta löytää tiensä perille myös pian! Kuulosti niin tutulta tuo lause, juuri tuolta tuntui kun itse muutimme Ranskasta - kotoa kotiin - muutama vuosi sitten. Minusta välillä tuntuu että sieluparka ei ole tajunnut vieläkään tulla kokonaan perässä :)