Monday, March 23, 2009

Wow!


I was really amazed and happy, when I got mail today. It was from Sari, and it was my part of ABC-exchange. Look, look, LOOK what I got!!!!It was so perfectly done pillow, and I think Sari had read my likes-list - there was LHN, house, sheep, blackbirds and red! And then my surprise-extra was linen - 3 pieces! I'm still smiling here, even if I got it in the morning already!


Tänään posti toi minun vaihtopakettini Sarilta. Ja katsokaa ja ihastelkaa, mitä minä sain! Se on niin kauniisti pistelty ja viimeistelty, ja luulen, että Sari on tutustunut "tykkäyslistaani" - löytyihän työstä LHN:n malli, talo, lampaita ja mustarastaita - sekä punaista väriä! Lisäksi sain extrana kolme palaa kangasta, Violariumin kahta eriväristä pellavaa, sekä Belfastin 32ct palasen!! Aivan huippuihana paketti!!! Kiitos Sari, teit aivan upean työn minulle!!

2 comments:

Newsoul said...

Hm....nice blog, nice to see it.

Sari said...

Ihana kuulla, että pidät pikkutyynystä :) Tosi kivoja töitä sinulla on täällä blogissasi. Olen nyt täällä ollutkin lukijana siitä alkaen, kun sain blogisi osoitteen tietooni. Mutten ole vielä uskaltanut kommentoida, kun ajattelin, että sillä sitten paljastun vaihtoystäväksesi.